website

BullFX

4.5/5.0 - gebaseerd op 39 ervaringen
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 sterren
5/5.0

"Niks op aan te merken keurige winsten"

Niks op aan te merken keurige winsten

5/5.0

"Super toffe en je verdiend veel met"

Super toffe en je verdiend veel met weinig geld zeker aanrader

5/5.0

"Overboeking"

7 dagen terug wederom een overboeking aangevraagd. Deze duurde wat langer dan de vorige keer. Vandaag een e-mail verzonden en binnen een uur de keurige reactie dat de betalingen gaan lopen via een externe partij en er wat vertraging is opgetreden. Geld inmiddels op rekening!!! Al met al maakt AiFundz t voor mij voorlopig meer dan waar!!!

5/5.0

"AiFundz is betrouwbaar!"

Ik Kan zeggen dat de site er prima uit ziet top werkt en alles lekker makkelijk gaat, zoals het geld storten investeren in bots. Uitbetalen duurt nu even, maar na ongv 2-10 dagen heb je het! Aifundz is dus een legit website!

4/5.0

"Super tevreden!"

Super tevreden tot nu toe! Uitstekende rendementen (minstens 1% per dag). Ook het contact via de mail is uitstekend en overboekingen vaak binnen 1 dag verwerkt, van de week nog een mooi bedrag ontvangen. Lekker zo daargaan!

4/5.0

"Goed bezig"

Top en geld is binnen 5 dagen op de rekening met weekend ertussen. Binnen maand inleg er al uit kunnen halen.

5/5.0

"Makkelijk winst"

Makkelijk geld storten en je hebt altijd winst. Snelle mail contact bij vragen.

5/5.0

"App"

Er wordt regelmatig om een app gevraagd. Dit is niet nodig, gewoon de inlogpagina openen. En dan rechtsboven bij de puntjes openen. Even " koppelen aan startscherm " aanklikken en hij staat op je startscherm. Nu trouwens 2 weken onderweg en 25% opbrengst👌

5/5.0

"Winstmarge uitcashen"

Dit is de eerste keer dat ik winst opneem. Ik gebruik de website al een maand en heb werkelijk alles getest, inclusief elke professional en elke bot. Tot nu toe is het echt de moeite waard om in de website te investeren. Ik wacht nu al 4 dagen, maar heb nog steeds geen geld ontvangen. Ik zal jullie op de hoogte houden van hoelang het precies zal duren. Update : ik heb 5 dagen in totaal gewacht. Ze doen echt wat ze beloven. Ik raad het iedereen aan!

5/5.0

"Perfect"

Top app werkt top geld word gelijk gestort en al perfect man dreries investeer maar ekigste min punt nog geen app dus veras ons aifundz xx

5/5.0

"Goede winsten"

Tot op heden uitstekende winsten en ze komen hun afspraken na met de 1% garantie per dag, wat bij veel andere van dit soort bedrijven nooit waargemaakt wordt. Dus gewoon top

4/5.0

"Gewoon goed"

Ik vond het eerst beetje spannend om op zo’n site geld te storten, om deze reden begon ik met €30,- als snel werd dit meer en heb ik het eenvoudig kunnen uitcashen. Goede ervaring

5/5.0

"Werkt goed"

Onmiddellijk staat je deposit in je account. Fijne bots om mee te werken. Keuze genoeg met AI of professional. Mooie procenten. Uitbetaling snel afgehandeld.

4/5.0

"Super goede klantenservice"

Ik gebruik Aifundz sinds een aantal dagen, en de ervaring is heel goed. Was eerst wat sceptisch en ben gestart met kleine bedragen. Ondanks dat ook winst gemaakt. Terug laten boeken naar mn rekening ging snel, binnen een paar uur stond het bijgeschreven. Ik hoop nog meer te verdienen:)

5/5.0

"11% winst"

We zijn inmiddels een week onderweg na de storting. Deze is van een familielid. Er is 12% bijgekomen, die van mij maakte 11%. Tekenen ervoor de rest van het jaar.. Zijn hiermee dus absoluut tevreden . Werkt eenvoudig. Ga zo door.

4/5.0

"Erg simpel"

Ben nog niet eens een weekje bezig en heb al 10% winst kunnen nemen. Er staat dat het 4 tot 6 werkdagen kan duren om je geld terug op je rekening te hebben. Echter had ik het geld binnen enkele uren Al terug op mijn rekening. Ik ben hierdoor aangenaam verrast en zal hierdoor meer geld gaan investeren!

5/5.0

"Eerst storting gedaan"

Eerste storting gedaan ,blijft de vraag of ze effectief uitbetalen ook ,en waar je de persoonlijke link vindt is een vraagteken.... Mijn 3sterren heb ik bijgestuurd naar 5sterren,betalen echt uit,en je moet er geen dagen op wachten... Als het goed is mag het ook gezegd worden. Simpele app maar meer moet dat niet zijn ,TOP!!

5/5.0

"Ik had even geen toegang"

Ik had even geen toegang tot mijn account. Na de melding werd ik gelijk doorverwezen om de mogelijkheden dit snel op te lossen te bekijken. Nu weer toegang tot mijn account. Bedankt voor de snelle service.

5/5.0

"Top site"

Top site! Snel geld op mijn account en eenvoudig en makkelijk investeren. Nu een week bezig met €4k investering om te beginnen, 10% winst bereikt in de eerste week.

5/5.0

"Ongelofelijk wat in 3 is gebuerd"

Ongelofelijk wat in 3 is gebuerd met een klein beetje en vandaag op rekening dus ik zeg niet veel meer ik weet volgende week welke hotel ik weer ga 😌

5/5.0

"Compound"

Prachtige manier van compound interest. Zeker de moeite waard om je geld voor je te laten werken.

4/5.0

"winst winst winst"

Tot nu toe 7 dagen bezig en heb 10% winst ik ben benieuwd hoe dit op lange termijn zal gaan maar ben tot nu toe zeker tevreden

5/5.0

"Doet wat het zegt"

Doet voorlopig wat het zegt en moet doen, top! Uitbetalingen kunnen naar mijn mening wel sneller gaan.

5/5.0

"Kortom een eenvoudig platform"

Kortom een eenvoudig platform waar makkelijk en snel geld mee te verdienen valt. Ik ben benieuwd wat dit platform mij in de toekomst nog teweeg zal brengen.

3/5.0

"Al een week bezig"

Al een week bezig niks nog uitgehaald ben benieuwd hoe het zal aflopen. Cash uit wanneer het verdubbeld is

5/5.0

"Werkt goed!"

Werkt goed! Doet voorlopig wat het zegt en moet doen, top! Uitbetalingen kunnen naar mijn mening wel sneller gaan.

5/5.0

"Leuke manier investeren"

Een leuke en makkelijke manier om van bots gebruik te maken. Je hebt veel keuze tussen echte traders en ai bots. Al 17% rendement in een week! 💪🏻

5/5.0

"Leuke site en goede verdienste"

Leuke site en goede verdienste uitbetalen nog niet geprobeerd maar zal vast goed komen

5/5.0

"Gebruiksvriendelijk en volgens verwachting"

Kortom, deze investeringswebsite doet precies wat je van een toonaangevend platform zou verwachten. Het is niet alleen gemakkelijk te gebruiken, maar biedt ook een indrukwekkende reeks beleggingsmogelijkheden en tools. Een uitstekende keuze voor zowel beginners als ervaren beleggers.

5/5.0

"aifundz top"

Super platform alles werkt naar behoren kan storten en opnemen alles top

4/5.0

"goede site"

Is een goede site. Anders dan crypto verzenden, via bankoverschrijving ben je meer vertrouwd met de site.

5/5.0

"verast"

De website heeft me aangenaam verast. Het doet echt wat het moet doen en je pakt gegarandeerd winst. Ik ben blij dat ik deze site heb gevonden.

5/5.0

"AANRADER!"

Makkelijke en duidelijke werkwijze, 1% per dag krijg je nergens. Snelle en makkelijke transacties. Communicatie werkt ook uitstekend met ze. Dikke aanrader!

5/5.0

"Goede platform"

Goede platform. Altijd snel contact als je iets niet weet. De minsten zijn ook goed te doen. Je hebt veel mogelijkheden om je geld te spreiden over de bots. Heb op 3/4 dagen als 11% gepakt.

5/5.0

"Easy bro"

Makkelijk en snel geld verdienen, ik raad het iedereen aan!!

5/5.0

"AiFundz helemaal Top en goed bezig."

AiFundz helemaal Top en goed bezig.

4/5.0

"faq"

Customer support is top-notch here. Wish the FAQ was a bit more comprehensive for us newbies

1/5.0

"Slechte opvolging"

Hele slechte opvolging van mail, chat en insta. Zit al ruim 10 dagen te wachten op uitbetalen van winst.

1/5.0

"Scam. Geen reactie en storting niet verwerkt!"

Aanmelden en geld storten gaat allemaal prima. Maar als je een bedrag wilt storten op je bankrekening, geven ze niet meer thuis. Geen reactie ontvangen op mijn chat of email en we zijn nu twee weken verder. Waardeloos! En de opgegeven percentages zijn vertekend. Als je ervanuit gaat dat je inleg met, laten we zeggen 20%, stijgt? Dan kom je bedrogen uit. Je krijgt enkel een percentage van je inleg uitbetaald. Resume. 50 euro investeren op twee bots, leverde mij na 5 dagen maar liefst 86 cent op.

BullFX

Investeer gemakkelijk in +50 Ai Forex Bots en verdien een extra inkomen per maand. Volg de prestaties van je investeringen met ons overzichtelijke dashboard. Bekijk real-time statistieken om te zien hoe je portefeuille groeit. Ons platform maakt investeren gemakkelijker dan ooit tevoren. Met slechts een paar klikken kunnen gebruikers hun geld automatisch toewijzen aan trading bots, zonder enige actieve betrokkenheid.

KvK nummer
x

Website
bullfx.nl

Omzet jaarlijks
€250.000 - €750.000

Instagram
aifundz.nl

Bedrijven login